Esküvői videó készítés
VideoÁsz

Vállalom esküvőjének és lakodalmának eseményrögzítését, videozását profi digitális technikával, igényes kivitelben. A videoanyagot igény szerint a baloldali menüsorban látható csomagok (Szertartás csomagTeljes csomagExtra csomag) alapján készítem el. A felvett anyagot DVD lemezre rögzítem a csomagokban látható példányszámban, vagy kívánságának megfelelő mennyiségben, amelynek árát az Extra csomagban találja. Élete legemlékezetesebb napjának eseményeit garantáltan a legprofibb minősében nyújtom át, hogy arra büszke lehessen, és gyermekeinek is megmutathassa majd. Mielőtt részletesen elmerülne a csomagok nyujtotta előnyökben, kérem böngéssze át mit érdemes tudni a forgatásról, és az utómunkálatokról.

 

VideoÁsz

Forgatás:

  • Ingyenes megjelenés a kiválasztott helyszínen Komárom-Esztergom megyében
  • Benzinköltség felszámításával megjelenés a kiválasztott helyszínen, az ország teljes területén
  • A kiválasztott csomag árán (és a megyén kívül eső forgatások benzinköltségén; valamint az extra anyagköltségen) túl további díjat (pl. óradíjat) nem számolok fel. Ha az esküvő hosszabb, esetleg a programban csúszás várható, Önnek legalább az operatőr díjával nem kell törődnie.
  • Sok cég vagy vállalkozó óradíjban számolja munkadíját. Ami természetesen azt jelenti, hogy egy előre meghatározott időpont után leállnak a forgatással, összepakolnak és elmennek. Ettől önnek abszolút nem kell tartania.
 
VideoÁsz
Vágás, utómunkálatok:
  • Az eseményről gondosan vágott, időrendi sorrendbe rendezett, a kiválasztott csomag szerinti filmet készítek el.
  • Az elkészült, végleges filmet Ön díszborítású DVD lemezen kapja kézhez.
  • Kézhesz kaphatja - kérésre - a forgatáskor készített mester (vágatlan) anyagot is, amelyet sokszorosításra, saját hasznosításra is felhasználhat.
  • A kiválasztott csomag szerint az anyagot VHS kazettára másolva is megkaphatja.
Szeretném felhívni figyelmét, hogy a honlapon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, amelyek természetesen nem tartalmazhatják az Önben felmerülő, de általában megvalósítható extra kívánságokat. További referenciafilmekkel is szívesen állok rendelkezésére. Bővebb és részletesebb tájékoztatás végett kérem keressen meg telefonon, e-mailben, vagy üzenjen a honlapról az Elérhetőségeim menüpont alatt.

 

 
Esemenyrogzites Profi Technikaval